Blog

1.1 mins

互随中国HootSuite媒体报道 ~ HootSuite Chinese News Roundup

By Connor Meakin | 2 years ago | No Comments

互随中国HootSuite媒体报道

The following is a news roundup of HootSuite’s Chinese release written by HootSuite Community Coordinator, Crystal Jiang.

以下文章由互随中国大使Crystal Jiang蒋晨撰写,回顾中国媒体对HootSuite互随中国简体中文上线的报道。

新年好,中国的朋友们!继2012年10月推出繁体中文版和新浪微博功能后,互随在11月又正式上线了简体中文面板和人人账户的管理功能。与上一次媒体报道相比,这一次我们得到了更多中国媒体的关注——谢谢36氪、雷锋网帮助与中国用户及时分享互随信息!同时我们也十分感谢The Next Web 对我们一如既往的支持,使国内外用户对HootSuite有更多的了解。

“这个已经融资了 2000 多万美元,靠 Twitter 服务起家的全球著名社交媒体服务平台已经进入中国两月有余。但由于这只猫头鹰飞入中国一点声音都没有,直到今天,我们才发现它已经推出了简体中文版。”

- Leo, 36氪, 2012年11月22日

“HootSuite(社交媒体管理平台,可以分析用户在社交网站上的影响力)将进一步踏足中国社交网络领域。一个半月之前,HootSuite发布了支持新浪微博的繁体中文版,反响不错,现在又推出了支持人人网的简体中文版。”

- 林藠头, 雷峰网, 2012年11月23日

“To the untrained Western eye, Simplified Chinese may not seem too different to Traditional Chinese but the addition of the former represents a more concerted effort to appeal to users in mainland Chinese itself, where it is used.”

- Jon Russel, The Next Web, 2012年11月22日

“Social management tool HootSuite is taking measures to entrench itself in the Chinese market…Renren currently boasts 170-million users, is one of a few Chinese social networks listed in the New York Stock Exchange and is the largest real name social network in China”

- Michelle Atagana, Memeburn, 2012年11月22日

在新的一年中,互随面板将加入更多受中国用户喜爱的社交媒体,方便用户一站式管理各类平台。如果你有任何想法和意见,欢迎通过以下方式联系我们,帮助我们来设计你喜爱的程序或功能:

在新年的一月,由中国用户积极筹划组织的组织的HootUp互随线下活动,将在上海举行。更多详细的内容,我们稍后会在新浪微博主页与大家分享,希望到时能看到你的身影!

 

 

 

Written by

0 comments