Wordt een HootSuite Ambassador & laat je social media expertise zien

.
.

Read this post in: EnglishEspañolPortuguês, Português (Brasil)DeutschFrançaisNederlandseItaliano中文

2013 was een goed jaar voor het HootSuite Brand Ambassador programma. Meer dan 140 ambassadeuren uit 37 landen hebben deelgenomen aan het programma en samen hebben ze 150+ HootUps in 22 landen gehouden, deelgenomen aan honderden online en offline evenementen en hebben zij essentiële bijdragen geleverd aan de gelokaliseerde web en mobiele versies van HootSuite’s producten.

In navolging van dit succes, zijn wij verheugd om het programma zelfs verder uit te gaan breiden voor 2014 en zijn we op dit moment open voor sollicitaties! Als jij een slimme online netwerker bent, ervan houdt om je social media kennis en inzicht te delen of ben je gewoon simpelweg gepassioneerd over social media, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren en deel te nemen aan 2014’s wereldwijde sociale avontuur!

Dutch apply-now-btn copy

Wat is het HootSuite Ambassador programma?

Het HootSuite Ambassador programma is een geweldige manier om jouw expertise in social media en HootSuite te laten zien. Het is een vrijwillige functie met een minimale verbintenis van 3 maanden, geschikt voor gepassioneerde HootSuite gebruikers die geïnteresseerd zijn in het delen van de voordelen van HootSuite’s sociale relaties platform en het voorzien van inzichtelijke feedback die erbij helpt om onze producten te verbeteren.

Als een ambassadeur heb je niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met andere gelijkgestemde marktleiders, maar ben je ook bevoegd om:

  • HootSuite’s producten en diensten te bepleiten
  • Content te delen met je bestaande netwerken
  • Regionale inzicht en product feedback te verstrekken
  • Een sterkere regionale aanwezigheid voor HootSuite te creëren zowel online als offline

Wat zijn de voordelen?

  • Educatie: Toegang tot HootSuite University en korting op de Newhouse Advanced Social Media Strategy Certificate.
  • Online erkenning: Verbeter je reputatie door het toevoegen van de functie aan je werkverleden en door vermeld te worden op HootSuite’s social media kanalen.
  • Exclusiviteit: Ontvang speciale HootSuite swag en je krijgt de kans om invloed te hebben op ontwikkelingen van nieuwe producten door het delen van je feedback.

Dutch apply-now-btn copy