Ook HootSuite geeft cadeau’s aan Nederland

Hootsuite in het Nederlands

Het is werkelijkheid, de Nederlandse bèta webversie is compleet. De Nederlandse bèta webversie van het dashboard is klaar om de Nederlanders te laten proeven van HootSuite. En ook de Nederlandse mobiele bèta versie voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry. Het is een cadeau van HootSuite met Sinterklaas. Alle kinderen krijgen cadeau’s waarom niet de volwassenen!

Sinterklaas afterparty ‘HootUp’

We organiseren een Sinterklaas afterparty op 9 december, dus kom als je nog niet genoeg cadeaus hebt gehad. We noemen het een HootUp, een HootUp is een event waar de mensen beter kennis leren maken met HootSuite. Er zullen verschillende  sprekers zijn die allemaal op hun eigen manier belangrijk zijn geweest voor HootSuite, zowel internationaal als nationaal. Deze Nederlandse HootUp is op 9 december in Nijmegen. Er zijn nog maar een aantal plaatsen over dus wacht niet. Voor meer informatie, details en om aan te melden gaat u naar #HootUpNL .

Enorme Nederlandse activiteit

De Nederlanders zijn enorm belangrijk geweest voor de verbetering en de groei van HootSuite. Nederland is een van de meest actieve landen op Social Media. Acht op de tien Nederlanders zijn actief op Social Media, wat enorm is. Ze zijn ook de nummer één in meeste Social Media activiteit per persoon in 2011. Een ander geweldig feit waar de Nederlanders blij mee zijn, ze zijn constant in de top tien aanmeldingen van HootSuite. Het is misschien een klein land, maar ze streven ernaar om nummer één te zijn op vele manieren. We waarderen de Nederlandse instelling.

Ze komen en gaan

Er zijn Nederlandse bezoekers en stagiaires geweest bij HootSuite HQ. Ze waren allen erg enthousiast bij hun aankomst en vertrokken met nog meer enthousiasme. Ze hebben grote ervaringen opgedaan tijdens het ontmoeten en samenwerken met de mensen die HootSuite groot maken. De stagiaires hebben ook een geweldige tijd gehad, ze hebben de cultuur van HootSuite ervaren en weten hoe leuk het is om een uil te zijn.

Met bijzondere dank

Het proces was lang en zwaar om de Nederlandse versies te voltooien. Met meer dan 50.000 worden die vertaald moesten worden, was het een lange weg. De Nederlandse vertalers hebben het mogelijk gemaakt. Daarom bijzondere dank aan Lydia, Huy en Rolf. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om te uit te komen met sinterklaas.

Veel plezier met de Nederlandse bèta versie, en maak deel uit van de HootUp voor meer ervaring. We willen graag feedback ontvangen over de bèta versie om de volledige versie optimaal te kunnen uitgeven, dus volg ons op @HootSuite_NL  of @HootSuite en geef ons je feedback of laat een bericht achter onderaan dit artikel.

De volledige versie komt op 15 januari en daarbij hebben we jouw hulp nodig jij kan helpen om die zo compleet mogelijk te maken. Help mee met het vertaal project om ons te ondersteunen met het verbeteren van de vertaalde documenten en artikelen.

Volg @HootSuite_NL en @HootSuite voor nieuws, vragen en de ‘’Hoo’s Hooting in Nederland’’ die eraan komt waarin je kunt zien wie er in Nederland HootSuite gebruikt.